BURSA / KARACABEY - Karacabey Ticaret Borsası Cumhuriyet İlkokulu

Karacabey Ticaret Borsası Cumhuriyet İlkokulu

TAVŞANLI MAH. BANDIRMA CAD. NO 18 KARACABEY / BURSA
Vizyon
Görev ve sorumluluklarının bilincinde, bilgiden beceri üretebilen, yaratıcı düşünen ve katılımcı yöntemlere açık, araştırmacı, sorgulayıcı, insanlarla iyi ilişkiler içinde olan ve insani erdemleri önemseyen, saygılı hoşgörülü sevecen, topluma ve toplumsal sorunlara karşı duyarlı, ekip ruhunu benimsemiş, planlı programlı disiplinli, yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı, bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi çağın gerekleri ile donanmış milli ve evrensel etik değerlere sahip kendini sürekli geliştiren, gelişen teknoloji ve bilimi yakından izleyen, özgür düşünen, kendisi ve içinde bulunduğu toplumla barışık iyi insanlar iyi vatandaşlar yetişmesini sağlayarak bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlayarak Trük Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2700
Öğretim Şekli :İKİLİ - BİNAMIZ İNŞAAT AŞAMASINDA OLDUĞUNDAN İLKOKUL BÖLÜMÜ ;, ADNAN MENDERES ORTAOKULUNDA ÖĞLECİ OLARAK,ANASINIFLARI CUMHURİYET İLKOKULU TARİHİ BİNADA İKİLİ EĞİTİM YAPMAKTADIR.
ANASINIFLARI:Sabah giriş:08:00-BİTİŞ.17:45 İLKOKULLAR :13:30-18:30
ELEKTRİK (KLİMA&UFO)
İlçe merkezindedir.
Karacabey ilçesi 81.200 nüfuslu olup, tarıma dayalı sanayi gelişmiştir.
İlçe merkezindedir.
Sportif Etkinlikler
Mangala şampiyonası BOSE futbol şampiyonası Satranç şampiyonası BOSE spor şenliği ( voleybol - gülle atma - uzun atlama - koşu ) Akıl ve Zeka Oyunları
e-Twinning projeleri