BURSA / KARACABEY - Karacabey Ticaret Borsası Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon ve Misyonumuz

VİZYON VE MİSYONUMUZ

Kas

Öğrencilerimizi çağın gerekleri ile donanmış milli ve evrensel etik değerlere sahip, kendini sürekli geliştiren, gelişen teknoloji ve bilimi yakından izleyen, özgür düşünen, kendisi ve içinde bulunduğu toplumla barışık, iyi insanlar iyi vatandaşlar yetişmesini sağlayarak bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlayarak Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Kas

Görev ve sorumluluklarının bilincinde, bilgiden beceri üretebilen, yaratıcı düşünen ve katılımcı yöntemlere açık, araştırmacı, sorgulayıcı, insanlarla iyi ilişkiler içinde olan ve insani erdemleri önemseyen, saygılı hoşgörülü sevecen, topluma ve toplumsal sorunlara duyarlı, ekip ruhunu benimsemiş, planlı programlı disiplinli, yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı, bireyler yetiştirmektir.